“In 2018 am putut dona…”
… 460 de calculatoare în cadrul programului
“Dăm un byte de ajutor”!
Mulțumim tuturor partenerilor care ne-au sprijinit!
Credem în oameni și credem că educația poate conduce la eliminarea excluziunii sociale și poate determina schimbări pozitive în societate. Pentru a contribui la realizarea acestor schimbări, facem eforturi constante.
Puteți sprijini acest program și în 2019, alegând să redirecționați 20% pentru educație!
Ei au dat deja un Byte de ajutor:
Societe Generale European Business Services dotează cu 40 de calculatoare laboratoarele IT din județele Gorj și Prahova
Dăm un Byte de Ajutor este un program național de educație prin respect față de mediu și solidaritate socială derulat de către Asociația Ateliere Fără Frontiere.
“Am ales să contribuim la acest program pentru că îmbină câteva direcții în care noi am decis să ne implicăm: educație, integrare profesională și folosirea resurselor într-un mod sustenabil. Responsabilitatea socială face parte din ADN-ul nostru de aceea încercăm să fim aproape de comunități, să identificăm cei mai buni parteneri și cauzele care ne determină să luptăm pentru ele. În ultimii ani am donat în permanență echipamente IT către Ateliere Fără Frontiere, doar anul acesta am dat peste 100 de echipamente IT. Însă prin proiectul Dăm un Byte de Ajutor am decis să mergem mai departe și să contribuim financiar la recondiționarea de echipamente IT și echiparea lor cu software-ul potrivit pentru școlile dezavantajate din România.”
Pentalog dă un Byte De Ajutor în sprijinul a două școli din județul Suceava
Compania Pentalog România, furnizor de servicii de consultanță IT, servicii cloud și dezvoltare software, a înțeles importanța educației IT și se implică activ, de mulți ani, în dezvoltarea acestui sector, în România și Republica Moldova.
În cadrul proiectului “Dăm un Byte de Ajutor”, Pentalog România a contribuit la dotarea laboratoarelor IT din două școli din județul Suceava. Astfel, 30 de calculatoare PC complet utiliate și cu licență Microsoft au ajuns la Liceul Tehnologic “Vasile Cocea” Moldovița și la școala “Ștefan cel Mare” Putna.